Ecob bv genomineerd als Trends Gazelle 2023!

Ecob genomineerd Trends Gazellen 2023

De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar reeds voor de 22e keer per provincie 250 Trends Gazellen.

Met grote trots delen we u mee dat Ecob bv genomineerd werd als Gazelle 2023!

CEO Erwin Callebaut:

“Deze nominatie kwam voor ons niet geheel onverwacht aangezien we in een erg competitieve markt én tijdens een economisch moeilijkere periode, toch een fundamentele groei hebben kunnen realiseren.

Deze groei was enkel mogelijk door onze directe aanpak, door onze directe communicatie met onze klanten en prospecten en vooral het hands-on beheren van klanten- en prospectendossiers.

Ik draag deze nominatie op aan alle medewerkers die zich dag in, dag uit inzetten voor onze klanten; zonder hen zou deze nominatie niet mogelijk geweest zijn”.

Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel vormen van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.